Актуелно

Скопје, 03.03.2020 ЗАВРШНА ТРКАЛЕЗНА МАСА На 03.03.2020 се одржа завршната тркалезна маса на Универзитетот за туризам и менаџмент Скопје на која учествуваа истакнати личности во

Read more