Осми март 2023

8 март 2023

Членките на Елит достојно  го одбележаа 8-ми март присуствувајќи на многубројни манифестации организирани по овод овој значаен празник кој га симболизира нашата постојана борба за родова еднаквост и човекови права: Наши претставнички имаше  на меѓународниот бизнис форум на жени лидерки на Универзитетот Скопје, на Пленарната седница на Клубот на пратенички во Собранието, Црвениот Крст, Панел дискусија во Кабинетот на претседателот оргнизирана од г-ѓа Елизабета Ѓергиеваска и ЖГИ Антико и маршот на жените.