Именување на официјална претставничка

Именување на официјална претставничка

Во јули 2021, престижниот Глобален клуб на жени лидерки Г100, на нашата Претседателка Ленка Угриновска и го додели мандатот на официјална претставничка на крилото за комуникација и застапување за Република Северна Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *