Ленка Угриновска – интервју во списанието Анторис

Интервју на нашата претседателка Ленка Угриновска за женското лидерство и нашите програмски активности  во списанието Анторис по повод празникот 8 март.

IMG_1020-5-2-2048x1365

 

 

Интервјуто е достапно на следниов линк:

:http://antoris.mk/zenskoto-liderstvo-evolucija-na-zenskiot-kod/

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *